Örökségünk – Kiállítás Kisgyőrben

Kékedi László, Kisgyőr polgármestere, a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának vetője meghívására Egyesületünk kiállításon mutatkozhatott be Kisgyőrben.
A kisgyőri faluház színházterme nagyszerű teret adott a tárlat megépítéséhez. Egyesületünk 40 tagja adta le alkotásait, hogy egy szép tárlaton bemutatkozhassanak. A kiállítás építését Torba Ildikó, Szontaghné Demeter Ágnes, Szabó József, Mucsonyi Zsolt és Kiss István végezték. Megfeszített tempóban, a helyszínre adaptálva, sikerült egy nagyszerű kiállítást építeni, melyen összesen 204 mű mutatkozott be.
2023.. március 15-én , nemzeti ünnepünk alkalmából, a községi ünnepség részeként , Kisgyőrben megnyílt a Heves Megyei Népművészeti Egyesület Örökségünk című kiállítása. Szívet melengető, megható műsort követően a Kossuth-nótát énekelve vonultunk közösen az emlékműhöz, hogy megkoszorúzzuk az 1848-as kopjafát.
A kisgyőri faluház, és a Heves Megyei Népművészeti Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket a kiállítás megtekintésére.
A kiállítás képei: https://photos.app.goo.gl/aEdFtTrBWrLCFC1r9
a megnyitó képei: https://photos.app.goo.gl/aEdubFGsrUPxPKau7