Megyei Prima díj- jelölés

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Heves megyei elnökségének  értesítésében az állt:

„Demján Sándor vállalkozó kezdeményezésére jött létre az országos Prima Primissima díj, melynek megyei vonatkozású eseménye a megyei Prima Díj. A Heves megyei művész élet díjazása és a díjátadó gálaműsor a helyi vállalkozói közösség összefogásával valósul meg évről évre.

A VOSZ Heves megyei elnöksége a számára javasolt előterjesztés alapján elfogadta az Önök jelölését a megyei Prima Díjra.

 A jelölt megnevezése: Heves Megyei Népművészeti Egyesület

kategória: Magyar népművészet és közművelődés

2 018. december 01-én volt a Heves megyei Príma díj átadó ünnepsége. Nyolc jelöltből három kaphatott Príma díjat. Elmondták, hogy mind a nyolc jelölt tevékenysége, munkája kiváló színvonalú, már a jelölés is nagy megtiszteltetés. Örömmel töltött el bennünket, hogy 36 év munkája elismerésre került a jelöltséggel. A Prima díj  gálát  Az Esztetházy  Károly Egyetem dísztermében  tartották Egerben. Ez egyesület képviseletében  Kiss István  elnök  és Nagyné Váradi Anna  alelnök  vett részt az ünnepségen. A Príma díjat, népművészet kategóriában azonban a Vidróczki Néptáncegyüttes kapta, Ez úton is gratulálunk nekik.

 Príma jelölés film: https://youtu.be/Rtz5CPKxR3k

 

Címke: