XXVII. MESTERSÉGEK ÜNNEPE, BUDAVÁRI PALOTA ÉS KÖRNYÉKE 2013. augusztus 17-20.

A NÉPMŰVÉSZETI EGYESÜLETEK SZÖVETSÉGE (NESZ) az alábbi információkat adja hírül a xXVII. MESTERSÉGEK ÜNNEPE c. rendezvény keretében megrendezendő

NÉPI - ÉS IPARMŰVÉSZETI KIRAKODÓVÁSÁRRÓL

Mint minden évben, a XXVII. MESTERSÉGEK ÜNNEPE célja a hagyományőrző népi kézműves mesterségek reprezentatív bemutatása mellett egy nívós népi - és iparművészeti vásár megrendezése. A működő kézműves műhelyek és a kirakodóvásár mellett népzenei és néptánc programok, valamint gyermekfoglalkozások színesítik a rendezvény négy napos programját. A fesztivál további programjairól a folyamatosan frissülő www.mestersegekunnepe.hu oldalon tájékozódhat.

A részvétel feltételei

 

Helyszín

 

Installáció

 

Résztvevők köre

Bérleti díj/Ft,

mely adómentes az Áfa tv. 85. paragrafusa szerint

Sikló utca

Saját installáció

max.: 2,5 x 2 m-es,kizárólag természetes anyagból készülhet, semmilyen más méretű és anyagú installációt nem tudunk elfogadni !

Kézművesek Népművészek Iparművészek

120. 000

Rondella

 

ún. „makovecz” pavilon

 3 db elárusító pult, melynek mérete 2 m x 0,80m/pult

Kézművesek Népművészek Iparművészek

150.000

 

Kérjük, hogy a mellékelt részvételi szándéknyilatkozatot gondosan kitöltve valamint az installációról készült fotót legkésőbb

2013. júNius 7 - ig

az alábbi email címre kérünk eljuttatni: neszfolk@nesz.hu. A részvételi szándéknyilatkozat visszaküldése nem jelent automatikus részvételt a Mesterségek Ünnepe rendezvényen.

 

Címkék: