„A KÖZÖS(S)ÉG Lélekmadara”- MMA kiállítás

2024. 04. 11-én megnyílt a Magyar Művészeti Akadémia népművész köztestületi tagjainak alkotásait bemutató "A KÖZÖS(S)ÉG Lélekmadara” című népművészeti kiállítás, a Józsa Judit Galériában.
A Magyar Művészeti Akadémia köztestületének 41 népművész tagja eljuttatta el legkedvesebb, legmívesebb alkotását, hogy mások is megcsodálhassák, hogy milyen különleges, színes és változatos a Magyar Nép Művészete.
Magyar Művészeti Akadémia támogatásával létrejött kiállítást az MMA Népművészeti Tagozatának Kékedi László Népművészeti Tagozat Elnöke kezdeményezte, Hegedűs Vilmos Titkár Úr támogatta, melyért köszönet illeti őket.
A kiállítás kurátorai Berzeviczy-Fehér Jánosné és Török János voltak, a kiállítás rendezésénél besegítettek Dr. Illésné Ani és Borbély Éva.
A Heves Megyei Népművészeti Egyesületből Berzeviczy-Fehér Jánosné, Lovászné Juhász Rita és Horvát Tibor MMA köztestületi tagok szerepelnek a kiállítók között.
A kiállítás megnyitón közreműködő Pál István Szalonna és Családja közös zenélésükkel, énekükkel ünneppé varázsolták az estét!
A nagy érdeklődés mellett megnyílt kiállítás megtekinthető 2024. május 30-ig a galéria nyitvatartási idejében, 10.00 és 17.30 óra között.
Helyszín: Józsa Judit Galéria (1053 Budapest, Városház u. 1.)